پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵

مدیرکل راهداری البرز:

جاده چالوس یک‌طرفه شد

جاده چالوس یک‌طرفه شد

کرج - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: تردد وسایل نقلیه در محور کرج - چالوس مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

علی زندی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای استان البرز اظهار کرد: تردد وسایل نقلیه در محور کرج - چالوس مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی بیان کرد: ترافیک در محور کرج - چالوس در مسیر شمال به جنوب حدفاصل مرزن‌آباد تا مجلار و سرودار تا بیلقان سنگین گزارش شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با بیان اینکه ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج محدوده پل کلاک تصریح کرد: ترافیک در آزادراه کرج - قزوین حدفاصل پل فردیس تا مهرویلا سنگین است.

وی با اشاره به تردد روان در آزادراه تهران - شمال بیان کرد: دیگر محورهای استان بدون هرگونه مداخلات جوی هستند.

زندی‌فر با اشاره به ترافیک روان در مسیر رفت و برگشت بین آبیک و طالقان خاطرنشان کرد: در دیگر محورهای استان نیز ترافیک روان است.

وی متذکر شد: آزادراه تهران - شمال در قطعه یک، مسیر رفت و برگشت از ساعت ۱۲ ظهر امروز مورخ ۲۴ مهرماه تا ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه مورخ ۲۷ مهر ماه به دلیل اجرای عملیات راهداری مسدود بوده و تردد از محور قدیم کرج - چالوس انجام می‌شود.

کد خبر 5329171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سعید سام دلیری IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
      0 0
      تکمیل جاده چالوس در کوتاهترین زمان بسیار ضروریست ، بودجه کافی و برنامه ریزی دقیق لازمه تا حداکثر شش ماهه تکمیل شود .